STØTTEKONSERT TILEGNET LÆRDAL OG FLATANGER

Posted by Gjest Sun, April 13, 2014 19:08
Vi i Nakkerud ung.d.lag takker så mye for så kjapp respons på vår forespørsel om spilleoppdrag. Vi skulle arrangere støttekonsert med 7 – 8 påmeldte aktørere som underholdt. Inntektene skulle gå til brannofre i Flatanger og Lærdal. Sent lørdag kveld ble det klart at fire meldte fravær pga. sykdom. Da var vi litt ille ute og kjøre. Så på sprket nærmest “hoppet” Frode inn. Og godt var det for det ble sykdom på ytterligere en dagen derpå med redusert opptreden. Tusen takk til Frode som berget dagen. Og ikke bare det, men i tillegg ble det spilt variert og god musikk som fenget de fleste. Igjen Tusen takk 🙂


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *